La millor informació del ValènciaCF en valencià

Calleri espera, mentre que Vallejo i Sobrino no volen eixir
,

Calleri espera, mentre que Vallejo i Sobrino no volen eixir

COMPARTIR

728-90

El València té un acord amb Jonathan Calleri i amb el CD Maldonado per al traspàs del davanter argentí. No obstant això, aquest acord està a l’espera que el València aconseguisca donar eixida a un dels dos davanters que estan en la rampa d’eixida: Rubén Sobrino i Manu Vallejo. Tots dos futbolistes podrien eixir del club en els dies que queden del mercat. No obstant això, segons Tribuna Deportiva, cap dels dos vol eixir del club.

Calleri s’impacienta

El davanter argentí continua esperant al València perquè és l’opció que més li sedueix per a la temporada que ve. No obstant això, segons van passant els dies, ho veu més difícil. A més, el jugador està començant a preocupar-se, ja que les davanteres de tots els equips s’estan tancant i cada vegada hi ha menys equips als quals puga anar.

Ofertes per Vallejo i Sobrino

Tots dos futbolistes han tingut interessos d’equips de Primera i Segona, però no sembla convéncer encara a cap dels futbolistes i cap dels interessos sembla que es transforma en una oferta formal. Tots dos davanters tenen contracte amb el València i semblen disposats a complir-ho, malgrat que saben que no tindran molts minuts

Cinc davanters

Ara, amb l’arribada de Marcos André, la davantera té cinc integrants. Maxi Gómez, Marcos André i Guedes són els que es disputaran dues places de titular, malgrat que el portugués puga desplaçar-se a la banda esquerra. Això provoca que tant Sobrino com Vallejo no vagen a tindre molts minuts. Caldrà veure si, en els dies que queden, troben alguna eixida bona per a ells.