La millor informació del ValènciaCF en valencià

Cala i Diakhaby tenen un nou enfrontament verbal
,

Cala i Diakhaby tenen un nou enfrontament verbal

COMPARTIR

És conegut per tots que la relació entre Mouctar Diakhaby i Juan Cala és de les pitjors que es recorden a la Lliga Santander. El central francés assegura que va patir insults racistes per part del jugador del Cadis, mentres que Cala sempre contesta a les seues declaracions amb un missatge de defensa, per tant, ell continua dient que això no va passar.

En l’entrevista que li van fer a Sofoot, un periòdic francés, Diakha va contar que quan s’enfrontaren València i Cadis als quarts de Copa del Rei d’esta edició Cala no s’atrevia ni a mirar-lo. El francés continua dient que si no podia mirar-lo per algo serà, i que ell sentia que Cala estava avergonyit per tot el que va passar, per això no podia ni mantindre un contacte visual.

No obstant això, la resposta del jugador del Cadis no s’ha fet esperar i ha sigut la següent:

Lògicament no acusa directament a Diakhaby, però és una realitat que el missatge va dirigit cap al central del València. És possible que este siga l’últim any de trobar-se, ja que Diakha no descarta una eixida este estiu, però si finalment els dos continuen, l’any que ve hi haurà un nou episodi.