ACTUALITAT  SOCIAL  

CaixaBank va oferir a Atitlan la compra del terciari del Nou Mestalla

Per Sergio Botella · 09 Març, 2023

El passat 2 de març, El Confidencial informava que Atitlan, fons inversor controlat per Roberto Certeno, gendre de Juan Roig, estava prop d’arribar a un acord amb el club per a la compra del terciari del nou estadi per al voltant d’uns 30 milions d’euros.

La venda del terciari està condicionada a unes obligacions marcades per l’Ajuntament en el nou conveni presentat. Estes obligacions són la finalització del poliesportiu de Benicalap i la restauració d’una ximenera industrial en el solar del Nou Mestalla.

Esta situació té hui un nou capítol, i és que tal com ha informat Paco Lloret, CaixaBank va ser qui li va posar damunt de la taula a Atitlan la compra del terciari. En el banc estan molt preocupats amb la situació del club. L’absència de conveni i la pèrdua de valor constant de l’equip van obligar a buscar una solució i ací és on va aparéixer Atitlan.

En CaixaBank existeix un gran nerviosisme degut a la urgència del conveni urbanístic. Estan preocupats per un possible incompliment i per tant, està situació els afecta directament a ells.

Davant la presència d’eleccions en pocs mesos, l’Ajuntament continua tancat i és molt possible que esta situació no se solucione fins al cap de les eleccions. Meriton es troba desesperat per buscar una solució i gràcies a la iniciativa del banc s’assembla haver trobat una.

Peter Lim sembla negat a escoltar ofertes fins a solucionar el tema urbanístic i no seria rar que estiguera en contacte directe amb el banc per a trobar solucions. La situació contínua sent preocupant i el moviment de CaixaBank l’ha demostrat.