ACTUALITAT  

Cagliari espera un recanvi per a deixar lliure a Oliva

Per Blanquinegres · 31 Gener, 2021

El València CF ha accelerat en aquest diumenge 31 de gener en el mercat de fitxatges i incorporarà tres posicions amb els fitxatges de Ferro, Cutrone i Oliva.

Fer-se amb un migcampista era una de les prioritats per a Javi Gracia, ja que és una de les zones on més falta fa una ajuda per a donar descans a Racic i Soler. Després de veure que les negociacions amb Florentino Luis s’han complicat, el València CF ha anat a per Christian Oliva, amb el qual s’ha tancat una cessió i està previst que arribe demà dilluns.

El recanvi d’Oliva l’últim entrebanc

L’acord entre el conjunt valencianista i el Cagliari és total per a què el jugador arribe fins a final de temporada amb una cessió sense opcions de compra però segons apunta Di Marzio sols queda què l’equipi italià trobe un recanvi de Christian per a deixar-lo eixir cap a València

De Cagliari a València

El migcampista, de nacionalitat uruguaià, serà el tercer reforç per al València CF. Actualment té 24 anys i es caracteritza per ser un migcampista amb perfil defensiu. El jugador busca minuts fora de la Serie A i és per això que ha elegit València com a primera opció. Si no hi ha cap contratemps d’última hora, Oliva serà nou jugador del València CF.