La millor informació del ValènciaCF en valencià

Cadis i Granada, interessats en Manu Vallejo
,

Cadis i Granada, interessats en Manu Vallejo

COMPARTIR

L’operació eixida continua al València. Després de la venda pràcticament oficial de Guedes i la més que possible de Maxi Gómez, hi ha un nou davanter que pot eixir del conjunt blanquinegre: Manu Vallejo. La temporada passada ja estigué cedit a l’Alavés, equip que finalment acabà baixant a la Lliga Smartbank, i este any vol tornar a jugar en primera divisió.

Tornar a casa

Doncs bé, segons Estadio Deportivo, el Cadis estaria interessat en Manu Vallejo. Les relacions entre els dos clubs no són molt bones després de l’incident entre Diakhaby i Cala, però hi ha una operació recent, que és la de Rubén Sobrino, i per a Manu seria tornar a casa. Això sí, els gaditans no són l’únic club interessat en fitxar al davanter del València.

La Lliga Smartbank

Sense eixir d’Andalusia, però ara a la Lliga Smartbank es presenten dos equips: Granada i Màlaga. En el cas dels primers han fet molta caixa amb les seues vendes i tenen diners de sobra per a firmar-lo, mentres que el Màlaga ha rebut un oferiment pel futbolista, però no s’ha avançat res més de l’operació.

El seu lloc al València

Manu Vallejo no té un lloc a l’actual València, tot i que hi haurà moltes vendes a esta parcel·la. El gadità no ha aconseguit fer-se amb la titularitat amb cap entrenador i esta temporada Hugo Duro arranca com el “9” referència, a l’espera de futbolistes que puga firmar el club che a esta demarcació i de la possible eixida de Marcos André.