Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cabreig entre el valencianisme per les eixides nocturnes d’alguns jugadors este cap de setmana

Per Blanquinegres · 17 Juliol, 2023

Després de la temporada passada, el valencianisme no deixa passar ni una sola acció o mal comportament. I la realitat és que les xarxes socials han estat molt actives aquest cap de setmana amb alguna de les escapades nocturnes que han tingut els futbolistes aquesta mateixa setmana.

El primer dels vídeos es va publicar el matí del diumenge després que el dissabte foren vistos a altes hores de la matinada jugadors com Uros Racic en un local popular d’oci nocturn de la ciutat. No han incomplit cap codi disciplinari, ja que el diumenge no hi havia entrenament, i es algo normal en persones de la seua edat, no obstant això un percentatge important de l’afició s’ha qüestionat fins que punt és ètic que els jugadors isquen de festa, descansen poc, en un moment com és la pretemporada on haurien de tindre els millors hàbits possibles per a arribar en les millors condicions a l’inici de lliga.

Al llarg de la temporada passada va ser una constant les festes entre els jugadors de la primera plantilla, fins i tot després d’algun mal resultat: jugadors arribant tard als entrenaments, poca professionalitat i indignació tant per part del cos tècnic de Gennaro Gattuso com per part del cos tècnic de Rubén Baraja.

Un altre dels casos és el de Samu Castillejo, que va aprofitar els dos dies de descans per a marxar-se a Eivissa i desconnectar. Fins ací tot bé i tot correcte, encara que el problema resideix en què va ser vist aterrant a Manises passades les 00.30 de la nit en un vol de Ryanair procedent d’Eivissa, quan l’equip es troba entrenant des de les 9.30 i havien d’estar a Paterna abans de les 8.30.