ACTUALITAT  

Cabreig entre el valencianisme amb la felicitació al Barça

Per Alejandro Fernandez · 15 Maig, 2023

El València va felicitar ahir al FC Barcelona per l’obtenció del títol de lliga, després de la victòria del conjunt català en el camp de l’Espanyol mancant 4 jornades per disputar-se. Aquesta felicitació no ha assegut bé entre els aficionats del València i ja han mostrat la seua disconformitat amb l’acció realitzada pel club en la xarxa social Twitter.

Els valencianistes han protestat per la felicitació perquè en els últims mesos, nombrosos aficionats barcelonistes s’han mostrat a favor del descens del València, volent que el club de Mestalla baixe a la Segona Divisió juntament amb l’Espanyol. També, segueix en el record el penal que no va ser assenyalat al Camp Nou de Ronald Araújo sobre Fran Pérez, en un dels tants errors arbitrals que han afectat el València aquesta temporada.

Molts aficionats han apuntat la seua protesta a la rivalitat històrica que existeix entre el València amb clubs com a fC Barcelona i Reial Madrid, amb els quals s’han disputat lligues, copes i Champions. Malgrat la polèmica, al club comandat per Rubén Baraja li ha beneficiat la derrota de l’Espanyol, amb el qual manté una distància de 6 punts.

Tuit del València felicitant l’obtenció del títol de lliga al FC Barcelona: