ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cabreig entre el madridisme per una altra portada contra Vinicius

Per Blanquinegres · 01 Novembre, 2023

Superdeporte ha publicat aquest dimecres una nova portada en la qual torna a ser protagonista Vinicius. La controvèrsia ha tornat a muntar-se després que el jugador brasiler haja sigut guardonat amb el màxim reconeixement al compromís excepcional dels esportistes en la construcció d’una societat més justa i inclusiva, emfatitzant els valors fonamentals que els atletes encarnen.

Una vegada va eixir a l’escenari a rebre el premi, Vinicius va arrancar amb el seu discurs, també fent al·lusió en la conclusió al racisme: “Estic molt feliç per aquest premi, de poder ajudar als xiquets. És un somni especial també estar envoltat de tants grandíssims jugadors. El racisme? Seguiré fort en la lluita, és una cosa molt trista parlar de racisme hui dia, però cal seguir en la lluita perquè la gent patisca cada vegada menys”.

El València va emetre un comunicat, ja que el club ché va considerar que en aquesta gala es va tacar la seua imatge: “El VCF lamenta l’ús en la gala de la Pilota d’Or de la nostra imatge i la seua associació a uns comportaments aïllats que el Club va perseguir de manera urgent i categòrica, aplicant el càstig més sever als implicats”. El València es queixava no del discurs de Vinicius, ni òbviament tampoc del lliurament del premi al brasiler, sinó de la decisió de l’organització de l’esdeveniment de projectar una fotografia de Vinicius -del dia del partit entre el València i el Reial Madrid a Mestalla- en la qual es veu clarament l’escut i l’equipament del València, una entitat que reacció de manera exemplar eixe dia.

Davant aquestes circumstàncies, el diari Superdeporte torna a reaccionar en contra del jugador del Reial Madrid, al qual ja van dedicar una portada batejant-li com “Pinochius”.