ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cabreig en el vestuari pel viatge a Singapur

Per Alex Alfaro · 12 Maig, 2023

Els futbolistes del València, amb el seu cos tècnic, van compartir taula passat dijous al migdia. La raó de l’esmorzar no era una altra que fer pinya, conjuminar esperit col·lectiu de cara a les cinc jornades que tenen per davant per a evitar el segon descens en 104 anys d’història del València.

El vestuari del València, els seus pesos pesants i aquells amb major implicació emocional amb l’escut, al·lucina amb el viatge de Layhoon Chan, Javier Solís i Miguel Ángel Corona a Singapur. No ho entenen ni ho comparteixen. Ni era el moment ni el context. El rerefons del viatge els ha fet sentir-se sols de portes cap a dins del club i vivint en una realitat paral·lela a la dels gestors.

No arriben a comprendre que no es cancel·lara (ací s’apunta a la figura de Corona, que entenen és qui hauria d’haver llegit què implicava per a ells aquest viatge) i que es fera pública. En el vestuari s’entén que el club ha de “parlar de les seues coses”, si bé, una reunió telemàtica delimita la seua repercussió i dona sensació de rutina,  i és per això que als futbolistes no els inquietara gens ni poc la videollamada de fa dos setmanes amb Kiat Lim.