ACTUALITAT  

Cabreig en el madridisme pel preu de les entrades visitants del València – Reial Madrid

Per Manel Rumbau · 19 Febrer, 2024

Tot i encara quedar 2 setmanes per al duel que enfrontarà a València i Reial Madrid en Mestalla, el cert és que l’ambient ja es troba calent entre tots dos equips. L’última novetat del xoc entre ambdós s’ha conegut durant aquest matí. I és que segons ha informat Cope València, les entrades del partit s’han esgotat i, per tant, ja no queden localitats disponibles per al mateix.

Arribats a aquest punt, encara queda una última oportunitat per adquirir-les, ja que s’està a l’espera de que els socis que no vulguen o puguen anar al partit executen l’opció de Seient Lliure, pel qual cediran la seua butaca. Aleshores quedarà un nombre d’entrades disponibles, tot i que serà una quantitat prou reduïda. 

El preu de les entrades visitants, objecte de debat entre els aficionats del Reial Madrid

Al fet de conéixer que totes i cada una de les butaques de l’estadi valencianista no es troben disponibles de cara a l’encontre entre valencians i madrilenys, s‘ha unit durant les últimes hores una polèmica relacionada amb el preu de les entrades visitants per als aficionats del conjunt blanc. 

I és que segons ha fet saber un usuari madridista a X (Twitter), el València ha establit en 90 euros el preu de cada una de les localitats disponibles en graderia visitant per als aficionats, fet que ha sigut criticat per l’entorn del club de Chamartín. No obstant això, cal destacar que el Reial Madrid va ser el que, primerament, va imposar a l’ida d’aquest enfrontament un preu de 70 euros per als valencianistes que volgueren donar suport al seu equip al Santaigo Bernabéu. 

A més, el club madrileny va ser un dels pocs equips que, a principi de temporada, va desestimar formar part d’un acord conjunt de LaLiga per tal d’establir en 30 euros el preu de les entrades visitants als diferents estadis de la competició, pacte al qual el València sí que es va unir.