ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cabreig de Rubén Baraja en roda de premsa

Per Blanquinegres · 03 Abril, 2024

Rubén Baraja ha parlat en roda de premsa en la prèvia del partit de demà contra el Granada i hi ha hagut notícia perquè el tècnic valencianista s’ha cabrejat després de les preguntes sobre les reunions a Singapur.

Rival: “No crec que hàgem de pensar que és un equip que no té possibilitats. Juguen a la seua casa, amb la seua gent i tenen una gran possibilitat per a sumar. És un equip que té qualitats i la seua dinàmica no és positiva. La seua posició és complicada però estic segur que ens competirà”

Declaracions Sandoval: “Entenc que el seu entrenador està en una situació on necessita reaccionar. Segur que tenen el pensament que poden guanyar. Hem de concentrar-nos en el partit i en tot el que podem fer bé”

Kiat Lim: “No he tingut l’oportunitat de parlar amb ell. Sempre he dit que la nostra relació és amb les persones que estan treballant ací. No tinc informació d’això i no puc valorar-ho”

Sergi Canós: “Sí que està en la convocatòria”

Vestuari: “Preparem cada partit per a focalitzar en el treball. A vegades fas les coses bé i no ganes i després hi ha factors que no ajuden. Hi ha aspectes que són intangibles tractarem de focalitzar-nos en el joc que és l’important”

Per què no es reuneix amb Singapur?: “En el club s’utilitzen els canals naturals de cada club: hi ha un director de màrqueting, es comenten les coses com han de ser. No em pregunte per què ha de manar un o ha de manar un altre. Em preocupe per la millora de l’equip respecte al plantejament de principi de temporada”

Diakhaby: “Ha tornat perquè ha d’anar fent rehabilitació i haurà de tornar a passar revisions però la gran part de la recuperació es farà ací. Està animant i anirà anant i tornant”

Reunió Singapur: “No he pogut parlar encara amb la Presidenta”

Planificació: “Crec que constantment es parla del futur. Tu que saps sí s’ha parlat de la planificació esportiva? Hi ha coses que ja molesten i no m’agrada que s’afirmen eixes coses. No em sembla just que es realitzen estes preguntes a mi. Mai m’he queixat de res i han passat coses”

Gols: “En tot este temps l’equip ha aconseguit ser eficient. L’equip ha tingut equilibri

Perdre la perspectiva: “La valoració de la temporada, sense saber com ocorrerà, ha de ser positiva. Hem generat una identitat, una manera de treballar i de jugar”