ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  FITXATGES  

Burlamaqui se’n va cedit al Badajoz

Per Miguel Castells · 19 Juliol, 2022

L’operació eixida al València també s’està donant amb la pedrera. Alessandro Burlamaqui va realitzar l’any passat la pretemporada amb el primer equip, però un any després la seua involució ha provocat que, segons Tribuna Deportiva, se’n vaja cedit al Badajoz, equip de Primera RFEF (una categoria més que on jugarà el València Mestalla).

Competència i lesions

El migcampista peruà aplegà de la pedrera de l’Espanyol com una de les seues estreles, però la realitat és que no ha acabat de funcionar al filial. La gran competència que hi ha hagut al centre del camp, unit a les lesions que ha sofrit durant esta campanya li han deixat sense els minuts que s’esperava per a un futbolista que havia fet la pretemporada amb el primer equip.

Tornarà

Ara, té una nova oportunitat de demostrar la seua qualitat al Badajoz, qui es farà càrrec de la seua fitxa íntegra. Després de la cessió tornarà al València, on l’entrenador que estiga en ixe moment valorarà si Burlamaqui ja és un jugador apte per a la Primera Divisió o si encara ha de treballar lluny de Mestalla.