Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Bryan Gil podria tornar al València en el mercat d’hivern

Per Pablo Marquez · 03 Desembre, 2022

Bryan Gil va estar molt prop de vindre al València al llarg de tot el mercat de fitxatges. El jugador tenia moltes ganes d’aterrar a Manises i es trobava a l’espera que el Tottenham fitxara un substitut.

Finalment, no va ser posible i el club va fitxar a Kluivert en les últimes hores de l’1 de setembre. Conte en tot moment va donar l’ “ok” a la seua eixida, mentre que Paratici (director esportiu del Tottenham) volia que es retrasara tot el posible eixa eixida.

Bryan Gil podria tornar al València

Segons ha informat el diari Súperdeporte, el València podria tornar a demanar la cessió de Bryan Gil al Tottenham en este mercat d’hivern. El futbolista andalús va estar encantat en la seua primera etapa i considera que el seu joc podria millorar molt amb l’estil de Gennaro Gattuso.

El Sevilla també està interessat

No obstant això, el València no és l’únic equip interessat. El Sevilla està travessant per una situació econòmica molt complicada. El conjunt dirigit per Jorge Sampaoli està pensant en deixar marxar a futbolistes importants amb un gran salari com el Papu Gómez o Acuña. D’esta manera, busca alliberar massa salarial per a poder firmar reforços. Un d’estos jugadors que estan en la llista de Monchi és Bryan Gil. El Sevilla podria demanar la seua cessió per a la tornada del jove jugador.

Gattuso vol un jugador de banda

Una de les posicions que vol reforçar el València en este mercat és la de banda. El club de la capital del Túria només té tres futbolistes en eixa demarcació. Per este motiu, Corona està sondejant el mercat per a veure quines són les millors opcions possibles a nivell econòmic i esportiu.