Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Bryan Gil parla sobre el seu futur

Per Alex Alfaro · 07 Gener, 2023

Bryan Gil, futbolista espanyol del Tottenham Hotspur, no va aclarir si continuarà la resta de la temporada en el club anglés i va admetre que si una eixida “passa, passa”, però que ara mateix està centrat en els ‘Spurs’ i que ha treballat molt per a gaudir de minuts.

L’atacant espanyol ha sigut titular en tres partits seguits per primera vegada des que va arribar al conjunt anglés en 2021 i gaudeix del seu millor moment a Londres.

“Tothom necessita el seu temps d’adaptació”, va dir Gil a EFE després de la victòria del Tottenham davant el Portsmouth en la Copa d’Anglaterra. “Ara és quan més minuts estic tenint, quan més protagonisme tinc. He treballat molt perquè arribara aquest moment. Espere continuar gaudint de minuts ací i continuar millorant”, va assenyalar.

Sobre una possible eixida en aquest mercat de traspassos, Gil no va descartar cap opció, però es va mostrar content amb el seu moment al Tottenham. “No ha canviat el meu pensament perquè treball en el dia a dia, no pense en el futur, perquè al final mai se sap el que pot passar. Si em toca jugar aprofitar-ho i treballar en el present. Si passa, perquè passa, però estic centrat ací”, va admetre.

L’espanyol, després d’una temporada i mitja infausta, per fi s’ha guanyat la confiança d’Antonio Conte, que ha començat a utilitzar-lo amb regularitat després de la Copa del Món. “Ara m’està donant minuts i jo he de retornar-li la confiança, que estiga tranquil quan jo jugue i fer-ho bé“, va comentar.

El tècnic italià li ha lloat en els últims dies i li va comparar amb Bernardo Silva, una de les estreles del Manchester City, alhora que va parlar bé sobre la seua millora física i li va demanar que seguisca per este camí.

“No llig molt la premsa, però si ha dit això… Bernardo Silva és un gran jugador, està a un altre nivell. L’aspecte físic és una cosa que em costava el primer any. Em vaig posar a treballar amb els preparadors físics i jo m’ho note. Crec que en el camp també es veu”, va afirmar Gil. (EFE)