La millor informació del ValènciaCF en valencià

Bryan Gil fitxarà pel Tottenham
,

Bryan Gil fitxarà pel Tottenham

COMPARTIR

728-90

Un dels objectius del València davant la possible eixida de Gonçalo Guedes, Bryan Gil, marxa a terres angleses. Segons ha comptat el periodista Fabrizio Romano, Sevilla i Tottenham han arribat a un acord per a l’intercanvi de futbolistes entre Lamela i Bryan Gil. A més, el Sevilla cobrarà 25 milions d’euros.

El València estava interessat

Davant l’interés del Sevilla en Guedes, el València es va fixar l’objectiu de Bryan Gil per a substituir al portugués. El futbolista va brillar la campanya passada a l’Eibar, la qual cosa li va provocar la seua primera aparició amb la selecció i l’interés de molts clubs en ell.

Ara, sembla que canviarà d’aires amb destí Londres. Veient el preu que ha tret el Sevilla per Bryan Gil, sembla difícil que el València tinguera alguna opció per a fer-se amb els serveis del jugador.

Guedes podria quedar-se

Veient el desenvolupament del mercat, el València no té moltes opcions per a traure a Gonçalo Guedes. Hui ha tornat als entrenaments i a Bordalás no li importaria quedar-se amb el futbolista si el club no l’aconsegueix traure.

El València té clar que no regalarà al futbolista i intentarà traure diners per altres jugadors com pot ser Diakhaby, ja que en cas de no vendre, el València té molt difícil fitxar jugadors. En el sistema de Bordalás, Gonçalo encaixa en la posició de davanter, per darrere de Maxi Gómez.