La millor informació del ValènciaCF en valencià

Bryan Gil, convocat amb la sub-21
,

Bryan Gil, convocat amb la sub-21

COMPARTIR

La convocatòria de Soler amb l’absoluta d’Espanya no ha sigut l’única de hui. Luis de la Fuente ha anunciat la seua llista per als dos últims partits de classificació a l’Eurocopa de 2023, on la selecció nacional ja està matemàticament classificada, però el seu entrenador ha afirmat a roda de premsa que no és un motiu per a relaxar-se i que volen guanyar tots els partits.

Irlanda del Norte i Malta

Estos dos seran davant Irlanda del Norte el 3 de juny a les 14:00 h i davant Malta el 7 a les 20:00 h. El primer serà a domicili i el segon a casa. Per a estos dos enfrontaments Luis de la Fuente ha convocat a Bryan Gil, que encara no sap si l’any que ve seguirà vestint la camiseta blanquinegra, però les seues actuacions a Mestalla li han permés ser un fixe a la Sub-21 i una possibilitat per a l’absoluta.

Sense Guillamon

Per últim, és baixa un futbolista habitual a estes convocatòries: Hugo Guillamon. El jugador del València es lesionà a l’última setmana d’entrenaments i no està disponible per a este doble compromís. No obstant això, s’espera que una vegada es recupere de la lesió continue sent un fixe absolut.

Llista

Esta és la llista oficial: