+  PRIMER EQUIP  

Bruno Zuculini deixa el València

Per Alex Chardí · 30 Gener, 2015

Era qüestió de temps que durant el mercat d’hivern el Manchester City fera efectiva la clàusula per recuperar al jugador, ja que no compta per al tècnic del València CF.

Finalment, Zuculini deixarà el València CF després d’haver disputat sols 45 minuts en la segona jornada de lliga contra el Màlaga, ara fa just una volta sencera que no jugava cap minut.

Els problemes dels citizens amb la FIFA per poder deixar-lo cedit en altre club han demorat l’eixida del jugador argentí, que finalment jugarà cedit al Còrdova, després que el City haja rebut l’autorització de la FIFA, ja que a part d’en el VCF, ja havia jugat un partit de la Supercopa anglesa amb el Manchester City, i la llei prohibix que un futbolista jugue en tres equips diferents en una mateixa temporada.

Comunicat oficial del València CF:

El Valencia Club de Fútbol i el Manchester City Football Club han aplegat a un acord pel qual Bruno Zuculini torna a la disciplina del club anglès i rescindir d’esta forma la seua cessió fins el 30 de juny. El Valencia CF desitja agrair el su comportament professional exemplar durant el temps en què ha estat vinculat a la disciplina valencianista.