ACTUALITAT  

Bruno Fernandes, el recanvi de Rodrigo

Per Blanquinegres · 28 Gener, 2020

L’equip directiu del València ja busca un possible substitut davant la presumpta eixida de Rodrigo Moreno del conjunt che. L’hispà- brasiler no ha entrenat en el dia de hui, i això fa presagiar, que els contactes amb el conjunt blaugrana estan més que encaminats per a fer realitat el traspàs.

Davant les dificultats econòmiques que té l’entitat catalana de fer front el fitxatge de Rodrigo, segons informa el periòdic Superdeporte, en aquesta operació entraria en lliça un jugador que segueix el Futbol Club Barcelona per a la següent temporada i que arribaria en qualitat de cedit per a ocupar el buit del de Rio de Janeiro.

El nom és Bruno Fernandez, actual jugador del Sporting Club de Portugal i que segons informa aquest mitjà anteriorment nomenat, està negociant amb els blaugranes per a la pròxima campanya. LA posició de Fernandez és de migcampista i mitja punta, ocupació perfecta per a fer front a dues posicions tan demandades pels che.

El portugués té tan sols 25 anys i ha estat en l’òrbita d’equips com el Manchester United, Tottenham o Reial Madrid i el seu preu sempre ha oscil·lat pels 60 milions d’euros. Aquesta temporada ha marcat 15 gols i ha realitzat 14 assistències en el que portem de campanya.