La millor informació del ValènciaCF en valencià

Brujas, Celta, Valladolid i Espanyol, els quatre equips on s’ha oferit a Maxi
,

Brujas, Celta, Valladolid i Espanyol, els quatre equips on s’ha oferit a Maxi

COMPARTIR

El València necessita accelerar alguna de les seues eixides per a poder incorporar futbolistes. Gattuso ja té convençuts a Arthur i a Torreira, però de moment el club che no té espai al Fair Play Financer per a negociar per cap jugador, i la clau per a desbloquejar totes estes operacions la té la venda de Maxi Gómez.

El seu rendiment

El davanter uruguaià vol eixir del València i des de la Capital del Túria veuen amb bons ulls que jugue a un altre equip. Maxi no ha arribat al rendiment que es demana d’un “9” de les seues característiques i a Mestalla s’han cansat d’esperar una versió que mai arriba. D’esta manera, segons @buysan, Maxi Gómez ha sigut oferit a quatre equips: Brujas, Celta, Valladolid i Espanyol.

L’aposta del Brujas

El València esperava que l’equip belga apostarà fort per ell, ja que han realitzat una venda de més de 30 milions i tenen diners per a fer-ho, però no hi ha notícies d’ixa proposta de 12 milions que podia arribar qualsevol dia. D’altra banda, els altres tres equips espanyols difícilment arriben a esta xifra per l’uruguaià.

Arthur i Torreira

L’eixida de Maxi és l’objectiu principal del club ara mateix. Al València saben que la seua venda pot obrir les portes a futbolistes que sí que són útils per a Gattuso, i és per això que treballen per a trobar-li un equip que pague per fer-se amb els seus serveis. Mentrestant, Arthur i Torreira esperen a Gattuso i al València.