Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Boyé i Iván Jaime tanquen el seu nou equip

Per Blanquinegres · 27 Agost, 2023

Boyé i Iván Jaime eren dos alternatives importants per al València. No obstant això, cap dels dos eren operacions senzilles. L’Elx demanava 8,5 milions d’euros pel davanter argentí i per Iván Jaime, a pesar que Mendes es trobava en l’operació, des de Portugal exigien el pagament d’un milió d’euros per la cessió.

A més, el València CF està atent al mercat, i amb la negociació oberta per a rescindir a Samu Castillejo, el club busca alguna cosa més en atac i valorava un nom, Iván Jaime. El jugador malagueny del Famalicao, està a un passet de convertir-se en jugador del Porto. La situació s’ha accelerat en les últimes hores i ja existeix un principi d’acord perquè Iván jugue aquesta temporada en O’Dragao. Per tant, una opció, que era complicada per economia, Famalicao demana traspàs o cessió de 1,5 milions sembla allunyar-se definitivament per al València CF.

Per part de Boyé, El davanter ítalo-argentí de 27 anys complirà el seu desig de seguir un curs més en LaLiga EA Sports gràcies al Granada, club del qual ‘Nico’ Rodríguez és el director esportiu i que ultima amb el franjiverde la compra dels drets sobre el davanter.