CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP  

BOU-VCF: Les proves van esgotant-se i el VCF no carbura (1-1)

Per Blanquinegres · 03 Agost, 2016

Quarta prova de l’estiu per al VCF. Bournemouth, una prova de més nivell, Premier amb la que Pako Ayestarán dibuixava un onze molt més reconegut, tant com que només Medrán era l’únic cara nova respecte un onze de la temporada 15/16. El tècnic basc travessa esta volta per conferir la capitania a Javi Fuego.

El desenvolupament del primer acte va estar marcat per la manca d’emocions. El VCF topetava amb un conjunt molt més fet i en aspecte físic més preparat per l’imminent inici de la Lliga anglesa. El domini blanquinegre era una utopia al llarg dels primers compassos del partit. El pes del partit, literalment, quedava truncat a partir d’una jugada que naixia dels peus de Javi Fuego en llag cap a Alcácer que com ja va fer el dia del Barça cedia cap a la segona línia. L’assistència del de Torrent queia als peus d’Enzo Pérez que amb un retall a la frontal de l’àrea es llevava tota la pressió per fer el gol i estrenar-se en esta faceta com a jugador del VCF. Era el 38 de la primera part i arribava un bon premi de manera esporàdica. Fruit del gol el conjunt de Mestalla es llevava un bon pes de damunt i permetia vore un tram final de primera part molt més fluid.

Amb el banc de proves pràcticament tancat, Ayestarán deixava les rotacions d’estiu més limitades i només retocava l’onze de la primera part amb l’entrada de Vezo, Soler i Fede per a completar l’equip que disputara els segons 45 minuts de partit. Amb els quatre retocs dels descans, el conjunt de Mestalla aconseguia dominar amb major presencia en atac i sense concedir ocasions al rival. La pressió i recuperació era una costat en la represa fins que al minut 64 les coses s’igualaven amb el gol de Benik Afobe que afusellava sense pietat a Mat Ryan arran una clara errada defensiva.

El relleu en l’equip valencianista va continuar al llarg de tota la segona meitat. L’Acadèmia guanyava en protagonisme amb l’entrada de Eugeni, Mir, Bakkali i Siqueira, estos dos que disputaven els seus primers minuts de preparació després de superar les seues molèsties i recuperar-se amb els teus plans específics de treball. Ayala i Vidal també tingueren el seu moment.

Finalment, els ball de canvis va provocar un anar i vindre dels equips en busca d’un gol que decantara la romana, però este no va arribar i l’empat a un gol era el resultat del primers dels dos compromisos que completarà el conjunt blanquinegre al Regne Unit. Les sensacions continuen deixant un regust amarg vist el vist. A dia de hui a més de dos setmanes per a l’inici de Lliga, Pako Ayestarán sol té que acoblar les recents arribades de Montoya, Nani i Mustafi per tal de vore ú o dos passos en la progressió de joc valencianista.