Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Bossio: “Amb l’escut no es guanyen partits”

Per Gerard Gálvez · 07 Maig, 2021

La llegenda i ambaixador del València, Miguel Ángel Bossio, ha oferit una entrevista en exclusiva per a VCFMedia on ha parlat de la importància dels últims partits i de que una persona com Voro ocupe la banqueta de Mestalla.

Bossio ha parlat del moment pel que passa l’equip

És un moment d’anàlisi, d’un procés de transició que ens porta a aquesta necessitat per les circumstàncies en les quals estem i que, evidentment, no ens agraden. Voro és un jugador més, està relacionat amb ells, viu el dia dels entrenaments. Això no és una garantia de solucionar la situació, però és qui millor els comprendrà i entendrà les seues ànsies en uns moments difícils.

Destaca el paper dels jugadors

Els jugadors són la peça fonamental i són els que hauran de traure això avant. Voro els donarà aqueixa dosi d’ànim perquè siguen un nucli fort per a solucionar la situació.

Bossio confia en Voro

En aquests moments es necessita algú intern, algú nostre, algú que convisca amb ells. Quan Voro els encoratge o els tire de l’orella ho acceptaran perfectament perquè és un més d’ells.

Importància dels tres punts

Hem vist a aquesta plantilla fer grans partits. El fonamental és traure el millor que hem fet a cada moment per a traslladar-ho als partits que ens queden perquè és la nostra necessitat i la nostra obligació. Som el València CF, però amb l’escut no es guanyen els partits. Traurem el millor de cadascun d’ells perquè es bolque en els partits finals.

Suport als jugadors

Em costa comprendre com arribem a això. Això havia d’haver resolt abans. Els partits que queden són finals perquè ens hem deixat tants punts en determinades situacions que ara ens constrenyen totalment. Esperem que això no siga una llosa que ens pese sinó que isquem amb ànim i amb fe per a acabar de manera positiva com més prompte millor. Fem les coses fàcils i convençuts que les hem de fer així. Donarem suport a cada jugador perquè tinguen confiança en el que estan fent.

Bossio parla de la importància dels últims partits

Pel club que som, per l’equip que representem, sabem que aquesta no és la nostra ambició ni eren aquests els nostres objectius, però hem de traure això avance perquè és on ens trobem.