Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Boro i VCF tanquen la cessió per Negredo

Per Blanquinegres · 18 Juliol, 2016

Les hores d’Álvaro Negredo com a jugador del conjunt blanquinegre tenen les hores comptades. El seu regrés cap a la Premier League, a la disciplina del Middlesbrough, pareix un fet després de que l’acord s’ha ja pogut tancar evitant la marxa del futbolista cap a Venlo per tal d’iniciar l’stage de pretemporada. Una situació no desitjada per el futbolista.

Finalment, el VCF aconseguirà desfer-se de pagar els quasi 7 milions d’euros que suposa la seus fitxa. El Boro accepta pagar el salari al complet realitzant un gran esforç per un Club recentment ascendit a la Lliga més competitiva del món.

Per contra els de Mestalla hauran de conformar-se amb l’alliberament de la fitxa, un pas endavant per al dèbil Fair Play Financer amb el que ha de jugar el conjunt valencianista tot i que quedarà per pagar part de l’amortització (7,5 milions). L’operació finalment perd , per part del VCF, la possibilitat de cobrar per la cessió tal i com estava precist i que havia portat les negociacions fins al màxim dels temps previstos.