ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Bordalás vol un lateral dret

Per Gerard Gálvez · 09 Agost, 2021

La plantilla del València necessita diversos fitxatges per a fer aquest salt de qualitat que necessita l’equip per a lluitar per llocs europeus. Les prioritats del cos tècnic són la del migcampista defensiu, peça clau per a Bordalás en tots els seus equips. No obstant això, l’entrenador ha demanat fitxatges també en altres posicions. Una és el lateral dret.

Thierry Correia

El portugués agrada a Bordalás. És un jugador que té un gran recorregut, molta potència i és el lateral titular del València per a aquesta temporada. Va costar 12 milions i li va costar l’adaptació al club. No obstant això, a poc a poc ha anat guanyant-se un lloc i, hui dia, és un fix en la posició de lateral. No obstant això, Bordalás necessita un altre.

Piccini

Bordalás li anava a donar una oportunitat aquesta pretemporada a l’italià. No obstant això, l’italià, que va començar una pretemporada per la seua part abans que els seus companys, es va lesionar en el primer partit de pretemporada i ja no ha tornat a jugar. La lesió que va patir fa 2 anys li continua perjudicant i no li deixa jugar al futbol al 100%. Per tant, Bordalás no es fia del nivell del lateral.

Wass

El jugador danés sembla que abandonarà el vaixell valencianista en els pròxims dies. Té un acord amb el Olimpique de Marsella i no vol continuar jugant a Mestalla. Era una opció que tenia Bordalás per a suplir a Correia, però sembla que tampoc serà possible..

Joseda

El jugador del València Mestalla ha fet una bona pretemporada, jugant bé i sent una alternativa per a Bordalás en diverses posicions. No obstant això, l’entrenador del València el considera encara molt jove per a la màxima elit del futbol espanyol i prefereix que continue jugant i formant-se com a futbolista al Mestalla.