ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Bordalás vol quedar-se amb Rubén Sobrino

Per Miguel Castells · 11 Agost, 2021

Si no arriba cap fitxatge tots els jugadors que hi ha al València són imprescindibles. Bordalás té molt clares les dificultats econòmiques del València per a firmar jugadors, i és per això que sense incorporacions no hi haurà cap venda, ja que té por de quedar-se amb una plantilla més curta del compte.

Oferta irrisòria

A este context, segons Nacho Sanchís, el Cadis ha tornat a preguntar per Rubén Sobrino, però el club blanquinegre ha rebutjat l’oferta de l’equip gadità, ja que la considera irrisòria. No és un secret que Álvaro Cervera té certa predilecció per Sobrino, però si no arriba Marcos André Sobrino no anirà a cap lloc.

Loren, Sobrino i Kang In

També ho va intentar el Betis amb l’oferiment de Loren Morón, però Bordalás considera que el nivell del davanter de l’equip andalús no és superior al de Sobrino, per tant, també van decidir rebutjar. No ha sigut l’únic intent del Betis, que també ha tractat de firmar a Kang In Lee.

CVC Partners

D’esta manera, el davanter del València tan sols eixirà si arriba una oferta irrebutjable o si hi ha fitxatges. Per a esta segona condició és imprescindible que La Lliga vote a favor de l’espenta econòmica de CVC Partners, ja que en cas contrari el club blanquinegre no té diners per a afrontar cap operació ni per a inscriure a Omar Alderete.