Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Bordalás vol que Yunus Musah es quede

Per Pablo Marquez · 14 Juny, 2021

En un mes començarà la pretemporada del València de José Bordalás. El tècnic alacantí està molt il·lusionat amb esta nova oportunitat i espera poder fer un gran paper al davant de l’equip de la Capital del Túria. Per este motiu, Bordalás ja està planificant el que vol fer amb els seus futbolistes.

Un d’ells és Yunus Musah. El futbolista nord-americà va ser molt important per a Javi Gracia a l’inici de temporada on era titular i acumulava molts minuts. No obstant això, després que el seu rendiment baixara, va tindre una participació secundària.

Bordalás vol veure a Yunus en acció

Segons ha informat Plaza Deportiva, José Bordalás ha pres la decisió de frenar una possible eixida de Yunus Musah. L’entrenador alacantí vol veure al futbolista nord-americà en acció per a poder prendre una decisió sobre el seu futur. Ara mateix, hi ha diversos equips de la lliga interessats en una cessió del jove jugador, però Bordalás té clar que primer haurà d’avaluar el rendiment de Yunus i el seu creixement.

Una primera temporada positiva

Amb només díhuit anys, Yunus Musah ha viscut una temporada completa en el València CF. La pretemporada passada va ser la sensació de la plantilla i per això Javi Gracia li va donar l’oportunitat per a poder participar en lliga amb el primer equip. De fet, el futbolista estatunidenc ha disputat un total de trenta-cinc partits esta temporada, sumant les seues aparicions en lliga i copa. A més, ha aconseguit marcar dos gols.

Bordalás serà l’encarregat de prendre una decisió sobre el futur de Yunus Musah en el València. No obstant això, el tècnic no vol precipitar-se per a poder prendre la millor decisió possible per al club i per al futbolista, el qual encara és molt jove i necessita créixer de la millor manera possible.