ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Bordalás vol esperar a Arambarri

Per Gerard Gálvez · 09 Agost, 2021

L’entrenador del València el té clar, vol a Arambarri. És la seua primera opció i esperarà per ell el temps que faça falta. Segons Tribuna Deportiva, Bordalás vol que l’uruguaià siga la peça clau en el centre del camp del seu projecte a València. No obstant això, està molt difícil, perquè el Getafe no està disposat a rebaixar el preu i els 25 milions són inassumibles per al València.

Arambarri espera

El futbolista va parlar amb Bordalás al principi del mercat. L’entrenador li va dir que anava a anar al València i que volia fitxar-lo. Des d’aquell moment, Arambarri té clar que vol jugar al València i que tant el club com Bordalás estan buscant la fórmula per a portar-lo a la capital del Túria. El problema és que Ángel Torres no vol rebaixar ni un euro, de moment. A més, el València encara li deu un xicotet favor, en forma de cessió, al Getafe, pel fitxatge de Bordalás.

Altres opcions

El València podria tancar ja, si volguera, altres jugadors com Omar Mascarell. El jugador podria eixir gratis del Schalke04, ja que el club alemany no pot permetre’s pagar una fitxa com la seua en segona divisió alemanya. No obstant això, el València esperarà fins al final del mercat i si, els últims dies no ha pogut fitxar a Arambarri, podria anar pel de Tenerife.

Imprescindible el CVC

L’ajuda de LaLiga als clubs mitjançant la inversió de CVC és imprescindible perquè el València puga dur a terme l’operació. Amb aqueixos diners, el club podria inscriure a Alderete i li sobraria un poc de diners. Fins i tot amb aquesta ajuda, el València ho tindria difícil, però sense la inversió de CVC, sembla una utopia el fitxatge de l’uruguaià si no hi ha cap gran venda.