La millor informació del ValènciaCF en valencià

Bordalás vol canviar a Djene per Diakhaby
,

Bordalás vol canviar a Djene per Diakhaby

COMPARTIR

728-90

El mercat del València en la posició del central semblava haver arribat a la seua fi. Amb la incorporació d’Alderete, la defensa semblava tancada amb el paraguaià, Paulista, Diakhaby i l’ajuda de Guillamón. El pla del València era traure a Diakhaby des de l’inici de l’estiu, però no arribaven les ofertes. Ara, segons ha informat As, Diakhaby està buscant la seua eixida cap a la Premier. A més, segons Tribuna Deportiva, Bordalás vol canviar a Diakhaby per Djene.

La Premier i Diakhaby

Mouctar Diakhaby sembla estar buscant una eixida de València abans que es tanque el mercat de fitxatges. El jugador sap que no tindrà molts minuts amb Bordalás i tracta de trobar una eixida cap a la lliga anglesa, malgrat que no descarta la idea de tornar a França, on té un millor cartell pel seu pas pel Lyon.

Djené, difícil

El València ha posat els seus ulls en el central de Togo del Getafe. Bordalás parla amb el central de manera continuada i el central vol jugar a Mestalla. De fet, li ha demanat al club que escolte les ofertes per ell. El club va oferir 7 milions fa uns dies, però va ser rebutjat pel Getafe. Les negociacions segueixen.

Tancar la defensa

D’aquesta manera, Bordalás vol que la defensa de la seua València siga la formada per Paulista, Alderete i Djene, sent ajudat per la possibilitat que Guillamon baixe del centre del camp i puga jugar de central si Bordalás ho considerara oportú.