Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Bordalás, una opció per a Meriton a final de temporada

Per Miguel Castells · 25 Febrer, 2021

València i Getafe s’enfrontaran este dissabte a un partit que ja no és un partit normal. La rivalitat que s’ha creat entre estos dos conjunts, unit a les necessitats dels dos per sumar punts es tradueix en un partit calent. No obstant això, enmig de totes estes circumstàncies, segons Plaza Deportiva València i Getafe poden acabar la temporada negociant el fitxatge de José Bordalás.

L’any passat ja estava oferint-se

L’entrenador del Getafe ja feia la sensació al final de la temporada passada d’oferir-se al conjunt blanquinegre. Bordalás mai ha amagat la seua predilecció per València i la seua afició, i després de dos temporades espectaculars feia la impressió que era el moment de canviar a un equip amb aspiracions superiors.

Depén de destitucions

Però l’arribada de Bordalás ara mateix depén de dos situacions. Per un costat, si Javi Gracia continua com entrenador del València no es plantejara el fitxatge d’un altre entrenador, tan sols una destitució obriria la porta a un nou entrenador, i el mateix passa amb Bordalás, si no és destituït pel Getafe no arribarà a València.

El València pot ser la sentència

La seua destitució fa dos anys semblava impossible, però enguany el Getafe es troba en una situació delicada i fa la impressió que el seu entrenador té el cap en altre lloc. Este partit davant el València pot significar la seua sentència i alhora la possibilitat d’arribar al conjunt blanquinegre la temporada que ve. Sentiments encontrats al Coliseum Alfonso Pérez.