ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Bordalás trau la versió més competitiva de Guedes

Per Miguel Castells · 10 Agost, 2021

La mà d’un entrenador comença a notar-se a València. Bordalás ha sigut capaç de tornar a connectar a Guedes amb el futbol, especialment amb el València.Una situació que feia la impressió que seria impossible després de les declaracions del seu pare, on deia que el portugués ja no tenia el cap al València.

Bordalás compta amb ell

Segons Roberto Ferriol per a Plaza Deportiva, l’entrenador alacantí coneix les limitacions econòmiques del València, però sospira perquè Gonçalo Guedes continue al seu equip. L’extrem és un dels jugadors que contemplava el València per a l’apartat d’eixides, però la falta d’ofertes a dia 10 d’agost canvia la perspectiva.

L’única oferta, de la Fiore

Des que començara el mercat, tan sols la Fiorentina ha realitzat una oferta formal, però no aplegava als 25 milions que demana el club blanquinegre, ja que és el preu mínim per a no contemplar pèrdues a esta operació. Més enllà de l’equip italià, cap equip s’ha interessat d’una forma convincent per ell.

Així, passen els dies i Guedes continua al València. Bordalás encantat per esta situació i el València contemplant com pot resoldre els seus problemes financers. La realitat més immediata és que Bordalás ha tret la versió més competitiva del portugués, que està realitzant una pretemporada molt positiva.