ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Bordalás també és contundent opinant sobre Vinicius

Per Alex Alfaro · 23 Maig, 2023

José Bordalás, entrenador del Getafe i extècnic del València, va assegurar aquest dimarts en roda de premsa que condemna “tot tipus de racisme” com el que va patir Vinicius diumenge passat a Mestalla durant el partit que va disputar davant el València, i va demanar respecte a tots els professionals que reben insults des de la graderia cada cap de setmana.

“No sé sincerament com està ara mateix el protocol. Però sí que puc dir que condemne tot tipus de racisme. No sols a Vinicius, òbviament, sinó a qualsevol jugador que el pateix, l’ha patit o el puga patir. Però no sols jugadors. També professionals. No estem en el futbol perquè ens insulten. Els jugadors són els protagonistes, però també els entrenadors rebem insults i patim amenaces. Això cal erradicar-ho del futbol. És molt trist el que està passant i el que ha passat amb Vinicius”, va comentar.

Bordalás va reconéixer estar “un  poc trist” per tot el que està passant en el futbol espanyol i va insistir a condemnar tot tipus de racisme “siga on siga”.

“Ara que es viu en el futbol, els professionals no mereixen el tracte que se’ns dona. Eixim a fer el nostre treball, per a donar un espectacle als aficionats, a la gent i cal ser més respectuós i erradicar-ho”.