ACTUALITAT  DECLARACIONS  

Bordalás, sobre el seu retorn a Mestalla: “Tornar a València és il·lusionant i una alegria”

Per Manel Rumbau · 06 Març, 2024

El València tornarà este dissabte l’acció en LaLiga després del polèmic partit davant el Reial Madrid d’aquest passat cap de setmana. Els de Baraja, d’aquesta forma, rebran a partir de les 14:00 al Getafe CF d’un vell conegut com ho és José Bordalás. El preparador d’Alacant s’enfrontarà a l’equip que li va permetre arribar a la seua primera i única final com a tècnic, així com a l’estadi que tant de suport li va mostrar durant el seu any a la ciutat.

En la prèvia d’un partit més que especial, Bordalás s’ha mostrat emocionat a una entrevista concedida als companys de Tribuna Deportiva. “Tornar a València és il·lusionant i una alegria. Tinc un record del club immillorable i l’afició és una de les millors si no la millor d’Espanya. Tornar és bonic, però tot això aquest dissabte no juga”. A més, també ha afegit que “ells saben l’afecte que els tinc. Em quede amb les coses bones de l’any que vivim malgrat les dificultats. Solament els penals ens van privar d’aconseguir la Copa. Tinc un record immillorable”. 

Més enllà del partit del pròxim dissabte, Bordalás ha volgut recordar-se’n de Diakhaby, qui ha patit una de les pitjors lesions possibles per a un futbolista. “Encara estem en shock. Vull molt a Diakhaby jugador, però encara més al Diakhaby persona. Ell sap que té tot el suport i sap que pot comptar amb mi per al que puga ajudar-lo. Segur que tirarà avant”. I és que sobre la plantilla, el tècnic alicantí creu que este València “té una plantilla de nivell, conec les dificultats que estarà tenint Baraja per a configurar-la. Sempre que hi ha baixes són efectius que perds, però el que fa és meritori i cal posar-ho en valor. La passada temporada va ser molt dura”. 

I és, amb motiu d’açò últim, on el preparador del Getafe no té cap problema en ser crític amb la gestió del club. “No és que fora visionari, però tots sabíem el que passava. Teníem les limitacions que teníem i sabíem que això podia ocórrer. No podies donar eixa responsabilitat a jugadors tan joves. Allí ens recolzem en una generació jove que li ho estava guanyant”, ha acabat.