ACTUALITAT  

Bordalás s’interessa per Jesús Vázquez i Foulquier

Per Eva Tortajada · 05 Juny, 2024

José Bordalás s’ha interessat per dos jugadors valencianistes de cara al mercat d’estiu. El que fou entrenador del València ha plantejat al president del Getafe els fitxatges de Jesús Vázquez i Dimitri Foulquier per a reforçar la seua línia defensiva. Ara per ara, no hi ha cap proposta formal sobre la taula, però és conscient que el club encara no ha tancat les renovacions de cap dels dos jugadors, que acaben contracte en juny de 2025.

El València compta actualment amb quatre laterals per a la temporada vinent, per la qual cosa Baraja no té com a prioritat reforçar les ales. Segons informen des de Plaza Deportiva, el València no efectuarà cap moviment per enfortir els laterals defensius, tenint dos per la dreta (Thierry i Foulquier) i dos per l’esquerra (Gayà i Jesús Vázquez).

Baraja hauria traslladat a Jesús la confiança que té en ell i les conversacions per ampliar el seu contracte ja han començat, malgrat que el jugador i el club mantenen postures prou allunyades.

Per la seua banda, Bordalás necessita laterals i Jesús Vázquez és un en el que sempre ha confiat. Sota el seu càrrec, el jove va acumular 977 minuts entre Lliga i Copa i va anar convocat en 17 partits amb només 18 anys.

En novembre de 2022, el tècnic alacantí va dir sobre ell i Yunus Musah que “són dos dels jugadors que dominaran el futur” quan La Gazzetta Dello Sport va preguntar sobre l’interés de l’Inter de Milan en els jugadors. “Són dos xics d’or, educats, seriosos, responsables, preparats, intel·ligents, atents… Tenen un gran futur al capdavant“, va afegir.

El Getafe ja ha tractat d’afegir a Jesús a les seues files en dos ocasions, en gener de 2023 amb Quique Sánchez Flores i l’estiu passat amb el mateix Bordalás. Pel que respecta a Foulquier, el jugador ja va passar pel Getafe de Bordalás durant la temporada 2018-2019, i fou el mateix tècnic el que el va reclutar en la seua arribada al València.

El jugador també acaba contracte d’ací a un any i la seua renovació tampoc és un tema segur. L’ampliació del seu contracte depén ara mateix d’una ampliació de salari que el club no està disposat a pagar, tenint en compte que ja és un jugador de 31 anys.