La millor informació del ValènciaCF en valencià

Bordalás s’emporta a Vigo a dos jugadors del filial
,

Bordalás s’emporta a Vigo a dos jugadors del filial

COMPARTIR

Bordalás ha inclòs en la convocatòria a dos jugadors del filial per al partit importantíssim de hui (21.00 Balaídos). Una vegada més, Bordalás arriba a un partit important amb nombroses baixes en defensa. Com ja coneixen els nostres lectors, Paulista i Rendall són dues lesions que s’allargaren en el temps. Gabriel, com va adelantar Tribuna Deportiva té una lesió que s’allargarà unes tres setmanes més. Mentrestant, Thierry Rendall segueix sense trobar bones sensacions i durant el dia d’ahir no va entrenar amb el grup.

Segons ha pogut saber Blanquinegres, els jugadors que han viatjat amb el primer equip són César Tárrega i Rubén Iranzo. És la primera vegada que el de Picanya viatja amb el primer equip en un partit de lliga, després que ja ho fera aquesta setmana en Copa del Rei enfront del Utrillas sense arribar a debutar.

Veurem si Bordalás opta per retardar a Guillamón (sembla l’opció més realista) o fa debutar en lliga a Rubén o César. Bordalás ahir en sala de premsa va voler fer esment al fet que Guillamón ja tenia molta experiència en defensa, més enllà que durant tota la temporada ha jugat en el mig del camp.