ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Bordalás s’acomiadarà hui amb una roda de premsa

Per Miguel Castells · 06 Juny, 2022

És un secret a veus que Gennaro Gattuso serà el nou entrenador del València la pròxima temporada. Peter Lim ha considerat necessari un canvi a l’estructura esportiva i, després d’acomiadar a Anil Murthy, es planteja incorporar a un director esportiu (treball de Mendes) i ha prescindit dels serveis de José Bordalás, un fet anunciat a través d’un comunicat oficial del club.

A les 18:30 h

Doncs bé, el ja exentrenador del València s’acomiadarà hui a les 18:30 h a través d’una roda de premsa que tindrà lloc al NH Collection del carrer Colón, València. Sorprenentment, el club no ha deixat que esta roda de premsa siga a Mestalla, i és per això que l’alacantí haurà de fer-la des d’un altre lloc. Açò no serà impediment perquè la presencien els mitjans de comunicació.

El València de Singapur

La relació Bordalás – Meriton és ja inexistent i s’aprecia amb gestos com este. Després de ser el nostre entrenador durant una temporada sencera i estar molt prop de guanyar un altre títol i classificar a Europa, este és l’acomiadament que ha preparat el València de Singapur per a una persona que ha donat el màxim des del primer dia que arribà a Mestalla.

Els motius del seu acomiadament

Des de la ràdio oficial del club anunciaren els motius del seu acomiadament. En primer lloc, a Peter Lim no li agradà gens que tiraren La Lliga per a centrar-se en la Copa, ja que per a ell la competició domèstica és la màxima prioritat. D’altra banda, el segon va ser el rendiment de l’equip a Mestalla. Empats davant equips com Llevant, Cadis o Mallorca i derrotes davant Espanyol o Osasuna són resultats que el València no pot firmar en casa.