La millor informació del ValènciaCF en valencià

Bordalás respon a les polèmiques del mercat de fitxatges
,

Bordalás respon a les polèmiques del mercat de fitxatges

COMPARTIR

Bordalás ha parlat en roda de premsa després de possiblement una de les setmanes més tenses en l’estructura esportiva del València. En mig del mercat de fitxatges, comencen les primeres discrepàncies groses en el cos tècnic. 

Bordalás no ha muntat cap incendi en roda de premsa, però entre línies ha sigut molt clar. Ha reconegut que hi ha hagut disparitat de criteris a l’hora de triar els futbolistes. A més ha sigut crític reconeixent que la majoria d’equips de la lliga s’han reforçat a diferència de la resta de clubs

Estos són els altres titulars que ha deixat la roda de premsa

Bon entendiment

“Hi ha bon entendiment entre jo i el club. El club sap les necessitats i jo he de limitarme a treballar i a entrenar”

Partit de copa 

“El Balears ja ha eliminat a dos equips de primera. Tenim un partit molt complicat. És veritat que tenim baixes però anem amb tota la il·lusió per a conseguir la victòria”

Reunions amb Peter Lim

“Jo no convoque reunions amb Peter Lim. Si l’amo vol parlar amb mí estaré encantant”

Discrepàncies d’opinons

“Nosaltres tenim reunions i no puc fer-ho públic. Mai ha sigut el meu estil. Clar que hi han discrepàncies d’opinions i si jo demane algo es per a buscar el benefi del club”

Resta de clubs s’han reforçat

“La resta dels club estàn reforçant-se i jo trasllade al club quines són les necessitats. No sóc l’amo i jo decidixc en la meua parcela, que és entrenar”

Aridane

“Les conversacions i reunions queden ahí i no es poden fer públiques. Aridane era una possibilitat més i el club valora i decidix. Torne a repetir i decideix. Puc proposar futbolistes (mai tops)”

Daniel Wass

“Els fets demostren la confiança que tinc amb Daniel Wass. Està tot dit. Jo no li he dit a Wass que es pot anar perquè jo dic qui es queda i qui no”

Anil sap de mercat?

“Jo he trasllat les necessitats. El president és qui valora, entenc que moltes coses més que aspectes esportius”