Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Bordalás realitza un entrenament físic a la primera sessió a Oliva

Per Miguel Castells · 12 Juliol, 2021

El València s’ha exercitat hui de cara a ixe primer amistós davant el Vila-real del dia 18. La plantilla estava citada a les 8 del matí a Paterna, i una vegada han arribat a Oliva han començat a entrenar, a una sessió que, segons el diari AS, ha sigut principalment física, ja que la prioritat de Bordalás és que arriben en forma a l’inici de la temporada.

Javier Vidal, la veu cantant

La veu cantant de l’entrenament ha sigut Javier Vidal, preparador físic de Bordalás. Han realitzat exercicis de força i també de farlek, amb recorreguts en diagonal a màxima velocitat. És una realitat que el València de Bordalás serà un dels equips més físics de la categoria, per tant, estos entrenaments són essencials.

Alderete i Cherysev

Tot i que encara no han arribat tots els jugadors, Bordalás podria comptar per a la sessió d’esta vesprada amb dos futbolistes més: Alderete i Denis Cheryshev. El primer ja es troba a les oficines per a signar el seu contracte i ser oficialment jugador del València Club de Futbol, mentres que el rus està ja a la ciutat i pot incorporar-se en qualsevol moment.

Vacances i Jocs Olímpics

D’altra banda, jugadors com Wass, Guedes, Maxi Gómez o Gayà continuen de vacances, mentres que Carlos Soler i Kang In Lee es troben amb les seues respectives seleccions, preparant els Jocs Olímpics. Bordalás no tindrà a tota la seua plantilla fins que quede poc per a l’inici de la temporada, però ja va comentar que és un fet que no el preocupa.