ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Bordalás planifica el seu centre del camp

Per Gerard Gálvez · 09 Agost, 2021

Les posicions del centre del camp és el que més maldecaps està provocant a l’entrenador alacantí. Bordalás porta demanant, des que va arribar al València, un migcampista defensiu per a poder ser titular en el seu doble pivote. Això sembla ser una de les prioritats del club per a fitxar, però, de moment, segons Tribuna Deportiva, aquests són els futbolistes que Bordalás pensa per al seu centre del camp faltant el fitxatge del ‘6’

Racic – Soler

La dupla de l’any passat. Els dos migcampistes titulars, hui dia, del València. Uros Racic és un jugador del perfil de Bordalás pel seu caràcter i joc dur i Carlos Soler, que torna des de Tòquio després d’aconseguir la plata en els JJOO. A l’entrenador li agradaria un jugador d’un perfil més defensiu, però no el té. De moment, el centre del camp titular del València és el mateix que l’any passat.

Yunus Musah

L’entrenador el vol reconvertir a migcampista. José Bordalás vol traure’l de la banda i aprofitar la seua capacitat per a aprofitar els espais amb la seua velocitat i la seua agilitat. Per al primer partit de lliga no arriba, però l’entrenador del València vol donar-li un nou paper en aquesta plantilla.

Guillamon?

El jove jugador ha sigut un dels canvis que ha implementat Bordalás en aquesta pretemporada, col·locant-lo en el centre del camp en lloc del centre de la defensa. Bordalás utilitzarà a Guillamon com a comodí, tant en la defensa com en el centre del camp, perquè no el considera en cap posició per a ser un titular indiscutible.