ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Bordalás parla sobre la seua eixida del València

Per Alex Alfaro · 01 Març, 2023

L’eixida de Bordalás del València va ser la crònica d’una mort anunciada, el resultat d’una fissura palesa i clara per totes dues parts. Ni Anil Murthy estava content amb el rendiment de Bordalás, ni l’alacantí (encara que tenia assumit continuar esta temporada) estava conforme amb el comportament que havia tingut el club fins al moment.Després de la seua marxa del Valéncia Club de Futbol, José Bordalás continúa apartat dels terrenys de joc i encara que alguns imaginaven que voriem al tècnic alacantí entrenant a algún equip esta temporada, la realitat és que continua sense sentar-se a una banqueta malgrat que ha tingut ofertes per dirigir a diversos equips en aquestos 7 messos posteriors a la seua etapa en Mestalla.

En una entrevista per als companys de Coache´s Voice ha parlat sobre el seu passat en Mestalla

Arribada a València

Se’m va plantejar eixa possibilitat en l’estiu de 2021. El València és un club on jo sempre havia tingut la il·lusió de dirigir, per ser de la mateixa comunitat on jo soc originari, Alacant. Com va ocórrer a la meua arribada al Getafe, va haver-hi gent pròxima que em va desaconsellar signar pel València per la situació que vivia el club, que s’havia anat afeblint any rere any. Una cosa que no va ser una excepció amb mi. Una vegada que vaig signar el contracte, va sorgir d’eixa realitat que m’havien comentat: van eixir jugadors que a mi en particular m’haguera agradat que hagueren continuat, perquè estic segur que ens hagueren ajudat”

 

Com va ser la temporada

“Però, així i tot, soc una persona i un entrenador que no m’amague del reptes i als compromisos adquirits. I al final, arranquem la temporada a València amb il·lusió. Fins i tot amb tot això que va trastocar el rendiment de l’equip, només un penal errat ens va privar d’aconseguir la Copa del Rei en una final molt disputada davant el Betis que vam poder haver-hi guanyant”

Posició en lliga complicada

“En la lliga, l’equip va quedar nové en la classificació. Una classificació, no obstant això, condicionada pel tram final. Ací vam haver de rotar jugadors, perquè ens jugàvem la possibilitat de jugar la final de Copa. Va haver-hi fins i tot un partit contra el Vila-real que alineem jugadors del filial i el juvenil, per a donar descans als futbolistes que ens podien fer arribar a la final de Copa”.

Valoració de la temporada

 

“Sincerament, crec que no es pot fer més del que vam fer en una situació com la que estava el València. M’hauria agradat tin dre continuïtat, però tot té un període. D’altra banda, estic convençut que el València també m’ha ajudat a créixer com a entrenador. L’afició em va respectar sempre i va saber reconéixer la labor que vam fer. També els jugadors”