Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Bordalás parla sobre el futur i les seues opcions

Per Vicent Burguete · 07 Gener, 2023

Després de la seua marxa del Valéncia Club de Futbol, José Bordalás continúa apartat dels terrenys de joc i encara que alguns imaginaven que voriem al tècnic alacantí entrenant a algún equip esta temporada, la realitat és que continua sense sentar-se a una banqueta malgrat que ha tingut ofertes per dirigir a diversos equips en aquestos 7 messos posteriors a la seua etapa en Mestalla.

A una entrevista que ha concedit al diari Marca, Bordalás ha tractat temes d’interés com els equips que s’han interessat per ell aquestos messos, la possibilitat de ser seleccionador a la selecció espanyola i, també, de la seua etapa al València.

Sobre l’interès rebut

La meua idea és dirigir a un equip en les lligues de major nivell: la Lliga, la Premier, la Sèrie A, la Bundesliga, fins i tot la francesa. I sí que és veritat que vaig tindre ofertes des de l’estiu per a entrenar a l’Aràbia Saudita, fins i tot a Qatar i a Mèxic. I bo, també vaig rebre la trucada de l‘Elx en dues ocasions i encara que és un equip al qual li tinc un afecte molt especial perquè com tots saben ja el vaig dirigir fa algunes temporades, crec que no era el moment. Així que toca esperar i veure si hi ha possibilitat d’entrenar en una lliga de les grans.

La possibilitat d’entrenar a la Selecció Espanyola

Ni se’m va passar pel cap que podria ser seleccionador sincerament. Va ser tot tan ràpid i de seguida van nomenar a Luis de la Fuente. És un gran tipus a qui conec i segur que el farà francament bé. En el meu cas com a entrenador tant de bo algun dia tinga la possibilitat de dirigir al meu país.

Premier League

El tècnic alacantí ha viatjat estos messos a les illes britàniques, on ha analitzat més profundament el joc anglès i ha perfeccionat l’idioma, ja que mai està mal davant possibles escenaris.

Estic a casa d’un nebot meu per a desembolicar-me una mica més amb l’anglés, perquè crec que l’idioma és fonamental per a la nostra professió. El futbol és internacional, sempre ho ha sigut, però és bo veure la Premier, que és una lliga que m’agrada, que m’apassiona moltíssim i que es gaudeix en directe.

De la Premier hauríem d’aprendre. Primer, hi ha més ritme de joc. I sobretot, no hi ha tant aturada com en la lliga espanyola. Per qualsevol motiu es per al joc per una simple falteta, per una simple trepitjada. Tota la vida hi ha hagut contacte. El futbol és un esport de contacte i bo, nosaltres ací en la Lliga hem vist anul·lar un gol perquè 80 metres més enllà o un minut abans hi havia hagut una trepitjada. Sempre he dit que el VAR és una eina fabulosa si s’utilitza de la manera adequada, però el que estem veient és que es per a moltíssim el joc, que s’han multiplicat per quatre la quantitat d’expulsions que hi ha hagut a Espanya enfront de la Premier. És brutal.

Etapa al VCF

Bordalás es manté ferm i afirma que en qualsevol altre club, el seu cos tècnic i ell haurien continuat, ja que seria lo normal per a ells.

Estic molt satisfet amb el treball que vam fer. Crec que quedar nové pot semblar una posició molt pobra per al València, però vaig arribar en el pitjor moment al club i vam ser finalistes de Copa. En qualsevol altre equip hauria continuat. No guarde cap tipus de rancor, ja que en un temps rècord aconseguim tot això i apostem per jugadors com Giorgi Mamardashvili, vam fer debutar a Mosquera, Jesús Vázquez, Iranzo, Javi Guerra, Mario….

Aconseguirem que jugadors com Gonçalo Guedes fera la seua millor temporada al València i això va servir per a vendre-ho a la Premier, igual que Carlos Soler. He sentit que la plantilla s’ha debilitat aquesta temporada i jo pense que tot el contrari perquè han arribat un nombre important de jugadors i molts dels quals estaven l’any passat no estan tenint protagonisme en els seus nous equips. Per tant, crec que en el personal i professional va ser un èxit.

Decisions al VCF i agraïment a l’afició

Després les decisions que es prenen i que l’entrenador no pot controlar és una altra cosa. Òbviament la idea era continuar, però no va poder ser. Jo seguisc al València des de la llunyania, li veig sempre i li desitge òbviament el millor, perquè tenen una afició meravellosa que es va portar amb mi de meravella i sempre estaré agraït.