ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Bordalás no vol regalar a Wass

Per Blanquinegres · 09 Agost, 2021

Daniel Wass està sent, sens dubte, el protagonista del mercat valencianista. Des del principi va ser notícia la seua eixida del vestuari de Paterna en maig amb diverses caixes, com si d’un comiat es tractara. El danés va disputar l’Eurocopa i només durant aquest temps es va parlar poc sobre el seu futur, ja que abans va deixar oberta la porta per a la seua eixida i després va ser el Olympique de Marsella el que va tocar en ella.

La situació del danés no és senzilla per a cap de les parts. Té 32 anys i acaba contracte aquesta mateixa temporada, per la qual cosa a partir de gener podria marxar-se gratis, però ja amb una edat bastant avançada per al món del futbol i, sobretot, després d’una temporada en la qual el València CF no comptaria tant amb ell sabent que es marxarà. El club de Mestalla també porta setmanes preguntant-se què fer amb ell, encara que té una idea bastant clara: no es regalarà al futbolista malgrat que el panorama beneficie al jugador o a altres clubs.

Segons informa el periodista Carles García Alemany, el danés compta per a Bordalás, el qual creu que reemplaçar a Wass és “molt complicat”. A més, el mateix Carles García indica que l’amortització que resta pel jugador és de 2.5 milions d’euros, per la qual cosa aquesta quantitat de diners és el mínim que espera el València CF rebre per ell.

A l’espera de saber si estarà contra el Getafe CF

El tècnic alacantí vol tindre a Wass disponible per al primer partit de Lliga malgrat que el danés a penes ha entrenat pel grup, ja que va començar la pretemporada amb unes famoses molèsties que li van durar unes hores. Sembla que el futbolista ha reflexionat i sap que té més a perdre que de guanyar, per la qual cosa tot apunta al fet que aquesta setmana ja estarà reincorporat amb tot el grup i, excepte sorpresa, podrà jugar contra el Getafe CF. L’oferta de renovació del València CF segueix damunt de la taula.