La millor informació del ValènciaCF en valencià

Bordalás no vol incorporar a Álvaro González
,

Bordalás no vol incorporar a Álvaro González

COMPARTIR

El València està treballant amb els pocs recursos que té per a intentar fitxar en este mercat d’hivern. El club de la Capital del Túria és conscient que el marge per a incorporar jugadors és molt limitat a causa del límit salarial de la seua plantilla. Per això, totes les opcions que s’estudien hauran de ser molt econòmiques per a l’entitat.

La incorporació d’Álvaro González era assequible

Una d’estes opcions era Álvaro González. El central espanyol no està tenint protagonisme a l’Olympique de Marsella i estava buscant una eixida cap a Espanya. El representant d’Álvaro el va oferir al València CF. El format anava a ser una cessió de sis mesos i el Marsella es feia càrrec d’una part de la fitxa del futbolista.

Bordalás ha descartat el fitxatge del central espanyol

No obstant això, tot es va parar. Segons ha informat el periodista valencià, Julio Insa, a dia de hui, el fitxatge d’Álvaro González pel València CF està descartat. La principal raó per la qual no es farà esta operació és perquè José Bordalás no vol al central espanyol.

El tècnic alacantí té molt clar quin és el perfil que busca per a reforçar la defensa i considera que Álvaro González no seria una solució als problemes defensius del València CF. Per tant, el club de la Capital del Túria continuarà buscant en el mercat altres opcions per al centre de la defensa.

Necessitat de firmar un central

Ara mateix, cal recordar que Bordalás només pot comptar amb Omar Alderete i Mouctar Diakhaby, ja que Gabriel Paulista porta dos mesos lesionat i podria passar pel quiròfan. La falta d’efectius en defensa ha obligat a Bordalás a utilitzar en eixa posició a Hugo Guillamon. El jove jugador espanyol ha començat a jugar esta temporada al migcamp, on el seu nivell ha millorat de forma considerable.

No obstant això, amb les seues característiques, li resulta més complicat jugar de defensa central. Per este motiu, Bordalás considera tan important el fitxatge d’un central. Però, l’entrenador del València ja ha deixat clar que no vol qualsevol defensa, sinó un perfil concret.