ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Bordalás: “Mai em van cridar desde Singapur”

Per Marc Santiago · 12 Maig, 2023

Ahir a la nit, el programa presentat per Juanma Castaño a la cadena de ràdio COPE, El Partidazo, va realitzar una entrevista  a José Bordalás on es van tractar temes tan actuals com en referència a la seua estància al València CF.

Paco González, col·laborador del programa, li va comentar a manera de broma si agafaria una trucada telefònica amb el prefix de Singapur, alque Bordalás  va comentar:

“No estic pensant en aquestes coses ara. La meua ment i la meua energia estan a Getafe ara mateix. No em sé el prefix de Singapur; mai em van cridar des d’allí”

Bordalás va afegir que sí que va parlar amb el màxim accionista mentre estava al càrrec de la banqueta del València CF, però que van ser per via telemàtica a diferència de Gattuso:

“Vaig tindre dues reunions telemàtiques amb Peter Lim i la veritat és que bé. Les dues molt bé; però bé…”

L’alacantí també va comentar, amb intencions de fer callar rumors passats, que quan faltaven 7 jornades sols hauria agafat al Getafe, encara que altres equips millor posicionats en la taula li ho van oferir, al que ell va respondre que no.

Recordem que fa unes setmanes es parlava sobre si Bordalás volia agafar al València si li ho oferien, quan el València venia de perdre 0-2 contra el Sevilla en un partit que va fer molt de mal als aficionats i que va tindre molta polèmica a causa de les actuacions arbitrals.

Bordalás actualment entrena al Getafe, que es situa en la posició 18 de la taula, darrere del València i empatat a punts amb ell. L’equip madrileny pareix altre des de l’arribada de l’exentrenador del València, on ja ha imprés  l’estil competitiu i dur que el caracteritza.