ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Bordalás ja té al seu soldat serbi disponible

Per Blanquinegres · 02 Agost, 2021

Han sigut setmanes d’incertesa al voltant de la figura de Uros Racic, ja que la seua recuperació s’esperava que fóra més curta, però el serbi ja està llest per a tornar amb normalitat als entrenaments de José Bordalás. El propi futbolista l’ha confirmat en el seu compte personal d’Instagram, on ha publicat una foto amb una paraula que confirma que està preparat.

És un jugador clau en el sistema de l’entrenador

La temporada passada, Uros Racic ja va ser important amb Javi Gracia. El jugador serbi, que també va ser convocat amb la seua selecció, va disputar 35 partits i va marcar dos gols, un d’ells per al record en el Wanda Metropolitano. El seu rendiment, no obstant això, va anar empitjorant amb el pas dels partits, ja que el cansament i la falta de jugadors en la banqueta va forçar al futbolista a jugar molts partits amb molèsties.

No s’espera que Racic jugue menys. Bordalás creu que és un futbolista que s’adapta molt bé al seu sistema, i l’única variant que considera l’entrenador és la de moure a Soler a la banda (si el club fitxa un migcampista). No ha sigut un començament fàcil per a ell, però té totes les paperetes per a ser clau.

Feliç al València CF

Uros Racic està feliç en el club de Mestalla. Des que va fitxar pel València CF fa ja tres temporades, el somni del serbi sempre ha sigut el de triomfar a Mestalla. Després de dos cessions, l’última d’elles molt satisfactòria a Portugal, el futbolista ja és una realitat. L’any passat va renovar el seu contracte fins a 2024 i és un actiu important per al club. A més, comença a ser un fix amb la selecció absoluta de Sèrbia i la seua intenció és la de continuar molts anys més a València.