ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Bordalás i Anil es reuniran quan s’acabe la Lliga

Per Miguel Castells · 11 Maig, 2022

El València Club de Futbol ja està pensant en la pròxima temporada. El club che acabarà les dos últimes jornades de la competició sense res en joc i tan sols amb l’objectiu de no perdre més posicions a la classificació. L’any s’acabà en el moment que es va perdre la final de Copa, ja que el mes anterior a esta final en Lliga s’esfumaren totes les opcions de posicions europees.

Cares noves

En este sentit, Bordalás ha realitzat diverses rodes de premsa on ja s’enfocava de cara a l’any que ve. Va advertir que sap d’equips que estan reforçant-se i el València va fer el mateix ahir anunciant el fitxatge d’Hugo Duro, però l’entrenador espera que arriben molts jugadors més, ja que el més segur és que futbolistes importants de la plantilla ixquen per a quadrar el Fair Play Financer.

Reunió pactada

D’esta manera, és absolutament necessari que Anil Murthy, president del València, i Bordalás tinguen una reunió, i així serà. Segons El Desmarque, els dos protagonistes s’han citat per a quan acabe la Lliga per a planificar la pròxima temporada i que vinguen “jugadors nivell València”. L’entrenador ho demana a crits en cada intervenció pública, per tant, s’entén que també ho farà a una privada.

Bordalás i el seu agent

Com ja anunciàrem ahir, el míster es va reunir a Mestalla quan acabà el partit amb el seu agent i dialogaren uns 20 minuts. Són temps difícils a Mestalla, però hi ha molta gent acostumada a esta situació, probablement Bordalás no tant perquè tan sols porta un any.