ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Bordalás ha de triar un centre del camp que no té clar

Per Gerard Gálvez · 02 Agost, 2021

S’acosta l’inici de lliga. Queden, exactament, 11 dies perquè el València arranque la primera jornada enfront del Getafe i Bordalás ha de triar què dos jugadors formaran el seu centre del camp en aquest primer partit. No hi ha fitxatges, per la qual cosa l’entrenador, amb el que té hui, haurà de triar als seus jugadors. Carlos Soler, que seria un fix, no arribarà a causa de la seua participació en els JJOO amb Espanya. Aquests són els que opten a un lloc en l’11 inicial:

Racic

Sembla l’home més fix per a Bordalás en aquest doble pivote. El serbi és un jugador del perfil del grat de l’entrenador, que corre, recupera la pilota i lluita cada metre del camp. No obstant això, el serbi sol ha jugat un partit, el primer contra el Vila-real. Sembla que arribarà per a l’inici de lliga, però el farà amb 90 minuts de competició a les seues cames.

Guillamón

Bordalás ho ha fixat en el centre del camp. L’entrenador no el veu de central, ja que li falten centímetres i força en el cos a cos. Així i tot, Hugo és un jugador amb una bona eixida de pilota i molt bona col·locació. Una sorpresa per a Bordalás, que no ha deixat de cridar: “Bé, Hugo, bé” en moltes accions aquesta pretemporada. Ara mateix, es postula com a aspirant a titular enfront del Getafe.

Yunus

Un jugador molt del grat de Bordalás. Ho ha tret de la banda i ho ha col·locat pel centre, ja siga de davanter o de migcampista, tal com ho fa amb la selecció estatunidenca. La lesió ha pogut frenar aqueixa projecció que portava cap a la titularitat, ja que arribarà just per al dia 13. No sembla que vaja a eixir d’inici en el centre del camp.

Burlamaqui

La sorpresa de la pretemporada i l’alternativa de Bordalás en el centre del camp. El peruà s’ha mostrat amb molt de caràcter i amb qualitat per a optar a tindre minuts en el primer equip. A priori, té a jugadors per davant. No obstant això, aquesta pretemporada li ha fet ser una opció molt seriosa per a Bordalás en el centre del camp.