ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Bordalás exigeix reforços abans del final de mercat

Per Blanquinegres · 05 Agost, 2021

Una vegada acabat el partit, el qual es va emportar el València CF des dels onze metres, José Bordalás va donar la seua segona roda de premsa com a valencianista. El tècnic alacantí va recalcar que compta amb el danés Daniel Wass, i també va advertir de la necessitat imperiosa de fitxar un migcampista, una posició molt afeblida amb la lesió de Racic i la participació de Soler en els JJOO. Així mateix, l’entrenador admet que l’equip està millorant amb el pas dels partits i veu una millora quant a la solidesa defensiva.

Millora en les sensacions

“A poc a poc anem treballant i anem millorant per a intentar arribar en les millors condicions a l’inici del campionat, és important arribar amb porteria a zero i que et generen poques ocasions. Hui l’AC Milan, que és un grandíssim equip no ens ha generat moltes ocasions de gol, l’equip s’ha mostrat molt fiable i molt sòlid en gran part del partit”.


Es necessiten reforços

“Quan vaig arribar al València CF, aquest grandíssim club, sabia la situació en la qual estava el Club, comentem les necessitats que tenia l’equip i tots coincidíem. Tinc el compromís, perquè tots coneixem les necessitats de la plantilla per a afrontar aquesta temporada difícil amb garanties”.

“És cert que queden poques dates per al començament del campionat, però estem en contacte el president, la directiva, amb Corona, treballant tots els dies perquè els jugadors que necessitem per a llocs específics i importants arriben al més prompte possible. Ara mateix diria que el migcampista és una necessitat molt important per a l’equip”.

Compta amb Wass i bones notícies amb Gayà

“Wass està bé, ha pogut entrenar poc amb nosaltres, és un jugador en el qual tenim confiança, que és important per a nosaltres i esperem que es pose en forma prompte per a ajudar a l’equip en una temporada de molta exigència”.

“Estàvem tots preocupats, sembla que ha quedat en un fort colp. Confiem que no tinga lesió, se li faran les proves pertinents, però hem vist que estava molt millor en el vestuari”.