La millor informació del ValènciaCF en valencià

Bordalás: “Estic frustrat. No ens dona. No m’esperava açò a principi de temporada”
,

Bordalás: “Estic frustrat. No ens dona. No m’esperava açò a principi de temporada”

COMPARTIR

Bordalás ha parlat en una de les rodes de premsa més dures de la temporada. Ha deixat una gran quantitat de titulars que representen la realitat de l’equip. A més de les frases amb les que titulem l’article, Bordalás ha admés que ara mateix no és ni molt més Europa, sino que ara mateix l’equip ha de sumar els punts necessaris per a garantir la permanència. 

Europa

“Obviament és una realitat. No podem pensar en Europa i ara cal pensar en no patir en la part final del campionat. “Hui la diferència ha sigut molt gran, no ens dona. Ells han estat molt acertat”

Esperaves açò a principi de temporada?

“Em crida l’atenció que continuem fem els mateixos errors. Si no solucionem la sangria és molt complicat. No pensava que esta anava a ser la realitat. Ara toca apretar. Però em crida l’atenció que l’equip competixca com ho vam fer en Bilbao”

Per què no millora l’equip?

“Sóc l’entrenador i el màxim responsable. Treballem tota la setmana en els aspects defensius, però després no ho fiquem en pràctica en els partits. Demane perdò i estic trist per l’afició. Voliem donar altra imatge. Pots pedre però no et poden superar aixina”

“Sóc una persona ambicioa. Volia millorar els resultats de temporades anteriores. Cal millorar perquè portem una ratxa molt mala de resultats. Ara pensem en Mallorca. No ens podem confiar. No em aconseguit absolutament res i no podem estar tranquils”

Frustació

“Tinc molta frustació. No estic ni content ni satisfet. Podem pedre tots els partits com vam jugar en Bilbao, morint en el camp, però no d’esta manera”

No dona per a competir 

“No ens dona per competir contra els equips de d’alt. Ens agradaria fer-ho però hui en dia no podem”