ACTUALITAT  DECLARACIONS  Sin categoría  

Bordalás: “Espere que el Getafe aconseguisca l’objectiu i si pot ser, el València també”

Per Sergio Botella · 11 Maig, 2023

José Bordalás, actual entrenador del Getafe, va parlar anit en els micròfons d’Onda Cero sobre la situació del seu ex equip, el València CF. El tècnic alacantí no guarda cap rancor cap al club valencianista, tot el contrari, desitja la seua salvació i tots els èxits possibles.

L’entrenador del Getafe també va explicar que ell esperava continuar al València després d’una temporada amb una plantilla afeblida a la qual li va traure el màxim aconseguint la classificació a una final de Copa i estant més prop d’Europa que del descens en lliga. Malgrat això, Bordalás recorda amb molt d’afecte tot el viscut en la capital del Túria i està molt agraït i content pel tracte que va rebre per part de l’afició.

Declaracions de José Bordalás

“Ho vaig dir quan vaig marxar, jo li desitge el millor al València CF, els majors èxits. A hores d’ara no esperava dirigir, estic entrenant al Getafe i ara només m’interessa que el Getafe traga bons resultats i aconseguisca l’objectiu… i si pot ser el València també perquè li tinc un gran afecte

Del València CF em vaig agraït, feliç i content. Amb una plantilla molt afeblida arribem a una final i l’equip mai va mirar als llocs de descens. Tenia l’esperança de continuar perquè va ser una gran temporada però no guarde cap mena de rancor. Espere que el Getafe aconseguisca l’objectiu i si pot ser, el València també”