La millor informació del ValènciaCF en valencià

Bordalás crida i pregunta per Mamor Niang
,

Bordalás crida i pregunta per Mamor Niang

COMPARTIR

Bordalás ha cridat i preguntat per Mamor Niang, ex futbolista del filial del Getafe i actualment futbolista sense equip. Segons ha avançat el periodista Salva Gomis i ha pogut confirmar Blanquinegres, va ser el propi entrenador el que va ridat i va preguntar pel futbolista.

El mister alacantí coneixia prèviament al jugador de la seua etapa a Madrid, no obstant això el València ja es va interessar pel futbolista abans que arribara Bordalás. Per tant, des de Paterna ja portaven temps perseguint aquest futbolista.

No obstant això, el filial valencianista es troba davant el problema de tindre totes les fitxes esgotades. Des de l’Academia  ens asseguren que no estan intentant alliberar fitxes, però a la mateixa vegada es neguen a reconéixer que el mercat estiga tancat.


En el cas que finalment es puga donar la operacció, el futbolista estaria per la labor de vindre a València i no deixaria passar l’oportunitat.

Segons ens compten des del seu entorn, és en futbolista alt i fort, de 1,90, amb gran potència i força. A més de perfil esquerrà i té especial habilitat per a jugar als espais.